İlhan Mansız itiraf etti ve söz verdi

'Survivor 2017'de dün akşam yayınlanan iletişim ödülü oyununun kazanan ünlüler takımı, ailelerinden gelenleri görünce duygusal anlar yaşadı

Ünlüler takımı, geçtiğimiz hafta kaybettiği ve büyük üzüntüye neden olan iletişim ödülünü best-of mücadelesinde kazanmayı başardı. 'Survivor 2017'nin başarılı yarışmacılarından İlhan Mansız, takım arkladaşlarıyla birlikte anne ve babasından gelen görüntülü mesajları görme imkanını buldu.

shdfjkhsbfkjnwds

"SURVIVOR'DAN DÖNDÜĞÜMDE..."

Haftalar sonra aile özlemini gideren eski milli futbolcu, "Oğlum Allah yardımcın olsun. Başarılarının devamını dileriz. Allah hepinizi kazadan ve sakatlıklardan korusun. Selamlar" mesajıyla moral depoladı.

İlginç bir itirafta da bulunan İlhan Mansız, "Anne baba sizi çok seviyorum. Bugüne kadar çok fazla yurt dışında yaşadığım için size zaman ayıramadım. Söz, döndüğümde çok daha fazla zaman ayıracağım" ifadelerini kulandı.

dsjkfkjsdhfjksfhsdf

İlhan Mansız itiraf etti ve söz verdi ile ilgili etiketler Survivor Söz ilhan mansız duygulandıran itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.