İlhan İrem'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı

Dün akşam hayatını kaybeden İlhan İrem'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı gündem oldu. Instagram hesabından en son 27 Şubat 2022'de paylaşımda bulunan İlhan İrem'in o karesini hayranları yorum yağmuruna tuttu. Sevenleri İlhan İrem'in vefatından duydukları üzüntüyü, sanatçının fotoğrafının altına yaptıkları yorumlarla dile getirdiler. İlhan İrem'in 21 hafta önce paylaştığı fotoğrafına düştüğü not ise dikkat çekti.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'da kaldırıldığı hastanede 67 yaşında vefat eden İlhan İrem'in, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı. İlhan İrem 21 hafta önce yaptığı paylaşımda son halini paylaşmıştı. Usta sanatçının son paylaşımına düştüğü not dikkat çekti. 

 21 HAFTA ÖNCE SON HALİNİ PAYLAŞMIŞ

Türk müziğinin duayen ismi İlhan İrem, 28 Temmuz Perşembe gecesi tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesin'nde hayata veda etti. İlhan İrem'in vefatından önce sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı gündem oldu.

41 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından İlhan İrem 27 Şubat'ta son halini paylaşmış ve fotoğrafın altına ise ''Tüm zamansızlıkları içinde sevginin...(27 Şubat 2022) ⭐️💛'' notunu düşmüştü.

İlhan İrem'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı

Takipçileri ve hayranları İlhan İrem'in vefatının ardından bu fotoğraf karesinin altına yorum yağdırdı. İlhan İrem'in sevenleri üzüntülerini yaptıkları yorumlarla dile getirdiler.

BİR ÖNCEKİ PAYLAŞIMI EŞİYLE...

İlhan İrem'in bir önceki paylaşımını ise 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, 31 yıllık eşi Hansu İrem ile yaptığı görüldü. İlhan İrem, eşiyle olan paylaşımın altına ''Seninle rüyalarda gerçek gibiyiz'' yazmıştı.

İlhan İrem'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı - Resim : 2

 

İlhan İrem'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram ilhan irem hansu irem
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.