İlginç dans figürleriyle hayranlarını coşturdu!

Geçtiğimiz gün Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan usta şarkıcı Yıldız Tilbe, kendine özgü dans figürleriyle ve kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.

Usta sanatçı Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Tilbe, seçtiği ilginç sahne kostümü ile hayranlarını tekrar şaşkına uğratmayı başardı.

Kendine has dans figürlerini sergilemekten çekinmeyen ünlü şarkıcı, seyircilerden büyük alkış almayı başardı.

"BAŞKASI GİYSE YAKIŞMAZ"

Yıldız Tilbe'nin giydiği kıyafet, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Tilbe'nin kıyafeti için, 'Hediye paketi olmuş', 'Başkası giyse yakışmaz' gibi yorumlar yaptı.

İlginç dans figürleriyle hayranlarını coşturdu!

SILA'YA DESTEK VERDİ

Konserden bir gün önce Akmerkez'de görüntülenen Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde konserde şarkılarını oturarak söyleyen Sıla'ya seyirciler tarafından tepki gösterilmesini doğru bulmadığını söyledi.

İlginç dans figürleriyle hayranlarını coşturdu! - Resim : 2

İlginç dans figürleriyle hayranlarını coşturdu! ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Yıldız Tilbe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.