İlgezdi'nin iğrenç tehditleri ortaya çıktı!

CHP'li vekil Gamze Akkuş İlgezdi'ye öncelikli hizmet vermedikleri için dükkanları Akkuş'un eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından mühürlenen dükkanın sahibi, aldığı iğrenç tehdit ve hakaret mesajlarını anlattı.

CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir’de gittiği kuaför salonundan 2014 yılından beri randevusuz hizmet almak istedi ve bu yüzden dükkan işletmecileriyle ara ara gerginlik yaşadı.

İlgezdi, 2014 yılında kuaförün asma katını yıktırmak istemiş ancak kuaför sahiplerinin açtığı dava ile yürütmeyi durdurma kararı çıkmıştı.

Son olarak yerel seçim sürecinde yine kuaföre randevusuz gidip manikür yaptırmak isteyen Gamze İlgezdi, sıra bekleyen bir müşterilerden tepki görmüş bunun üzerine dükkandan ayrılıp soluğu Ataşehir Belediye Başkanı olan eşi Battal İlgezdi’nin yanında almıştı.

İlgezdi'nin iğrenç tehditleri ortaya çıktı!

İlgezdi’nin talimatıyla kuaföre gelen zabıtalar asma katı yıkmak istemişlerdi. Gerginlik istemeyen kuaför sahipleri asma katı yıkmış buna rağmen zabıtalar durmamış ve kuaförü mühürlemek istemişlerdi. Asma katın yıkıldığını söyleyen kuaför işletmecilerine zabıta “emir yukarıdan” cevabını vermişti.

 ‘MÜŞTERİYİ S..TİR EDEMİYORSUNUZ’

Kuaför sahipleri yaşadıklarını VeryansınTV'ye anlattı. İddiaya göre, zabıtaların işaret ettiği üzere Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’den randevu alarak görüşen kuaför sahipleri, İlgezdi’den tehdit ve hakaret mesajları aldılar. Eşinin rencide edildiğini savunan Battal İlgezdi, “Siz benim karımı koruyamıyorsunuz. Müşteriyi s..tir edemiyorsunuz. Kime şikayet ederseniz edin. İsterseniz gidin Cumhurbaşkanınıza şikayet edin. O dükkanı Gamze Hanım değil ben kapattıracağım” yanıtını alıyorlar.

Bunun üzerine kuaför salonunun ruhsatı iptal ediliyor. 3 dükkan ortağı ve 20 çalışan işsiz kalıyor.

Dükkan sahiplerinin ruhsat iptaline karşı idare mahkemesine başvurarak durdurma talebinde bulunuyorlar ve belediyenin hukuksuz kararı durduruluyor. Şimdi kuaför sahipleri İlgezdi çiftinden şikayetçi olmaya hazırlanıyor.

İlgezdi'nin iğrenç tehditleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler CHP Ataşehir Belediye Başkanı Tehdit kuaför
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.