İletişim Ofisi Başkanlığı'na sürpriz isim/ÖZEL...

Turkuvaz Medya Grubu'nun Kurumsal İletişim Direktörü Fecir Alptekin Beştepe’de olusturulan İletişim Ofisi'nin başkanlığına getirileceği iddia ediliyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk yurt dışı seyahatinde gazetecilere bu ofisin başına bir kadın yöneticinin getirileceğini açıklamış ancak isim vermekten kaçınmıştı.

Bu ismin on yılı aşkın süredir Sabah-Atv grubunda Kurumsal İletişim Departmanı'nda yöneticilik yapan Fecir Alptekin olduğu iddiası kulislerde konuşulmaya başlandı. 

İletişim Ofisi Başkanlığı'na sürpriz isim/ÖZEL...

Genç, atak ve girişimci kimliği ile bilinen Alptekin'in bu göreve getirileceğine yönelik iddia siyaset kadar medya kulisleri için de büyük sürpriz oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde Beştepe'de oluşturulan kurul ve diğer başkanlıklara atanan isimleri de açıklaması bekleniyor.

Fecir Alptekin Sabah Atv grubunda yönetim kurulu başkanvekili Serhat Albayrak'a en yakın isimlerden birisi olarak biliniyor.

Göreve atanacağı konusulan Alptekin'in aktif olarak kullanıdığı sosyal medya hesaplarını kapatması da dikkati çekti.

İletişim Ofisi Başkanlığı'na sürpriz isim/ÖZEL... - Resim : 2

 

İletişim Ofisi Başkanlığı'na sürpriz isim/ÖZEL... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı fecir alptekin atama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.