İletişim Başkanlığı'ndan koronavirüs konulu video konferans! YouTube'dan canlı yayınlanacak...

Türkiye, koronavirüs salgını ile mücadelesini her geçen gün artırıyor. Vatandaşların daha da bilinçlenmesi için harekete geçen İletişim Başkanlığı,“Kovid-19 Tecrübeleri ve Salgına Karşı Mücadelede Uluslararası İş Birliği” başlıklı bir video konferans düzenleyecek. Video konferans, İletişim Başkanlığı'nın YouTube hesabından canlı yayınlanacak.

İletişim Başkanlığı tarafından “Kovid-19 Tecrübeleri ve Salgına Karşı Mücadelede Uluslararası İş Birliği” başlıklı bir video konferans düzenlenecek.

8 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek video konferansın açılış konuşmasını İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun yapacak.

İletişim Başkanlığının Türkçe ve İngilizce Youtube hesaplarından canlı olarak yayınlanacak video konferans, herkesin katılımına açık olacak.

Türkiye’nin Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, Roma Büyükelçisi Murat Salim Esenli ve Seul Büyükelçisi Durmuş Ersin Erçin’in konuşmacı olarak yer alacağı video konferansın moderatörlüğünü SETA Güvenlik Araştırmaları Direktörü Murat Yeşiltaş yapacak.

Video konferansın bir bölümünde katılımcılardan gelecek sorular da yanıtlanacak. Soruların 7 Nisan Salı günü saat 13.00’a kadar kamudiplomasisi@iletisim.gov.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekecek.

İletişim Başkanlığı Türkçe Youtube Kanalı

İletişim Başkanlığı İngilizce Youtube Kanalı

İletişim Başkanlığı'ndan koronavirüs konulu video konferans! YouTube'dan canlı yayınlanacak... ile ilgili etiketler İletişim Başkanlığı Koronavirüs Korona Fahrettin Altun konferans
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.