İletişim Başkanlığından 15 Temmuz videosu: Türkiye Geçilmez

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, "Türkiye Geçilmez" adlı 15 Temmuz videosunu yayımladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, "Türkiye Geçilmez" adlı 15 Temmuz videosunu yayımladı.

İletişim Başkanlığının paylaşımına, "İstiklali, istikbali, vatanı, bayrağı söz konusu olduğunda hiçbir bedel ödemekten kaçınmayan, her türlü tehdide karşı beraber olan Türk Milleti, 15 Temmuz'da ortaya koyduğu destansı mücadele ile tüm dünyaya bir kez daha haykırdı: Türkiye Geçilmez" notu düşüldü.

 

Türk milletinin bağımsızlığa verdiği değer ve 1. Dünya Savaşı'ndan Kurtuluş Savaşı'na gösterilen kahramanlıklara vurgu ile başlayan "Türkiye Geçilmez" videosunda; Türkiye'nin gücünü kırmak için denenen anti demokratik müdahaleler hatırlatılıyor.

Son olarak FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşın milletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inerek darbecileri bozguna uğratmasına geniş şekilde yer verilen videoda, "15 Temmuz 2016 Türk milleti için bir milattı. Destan yazan Türk milleti, dünyaya bir kez daha haykırmıştı; Türkiye geçilmez." ifadeleri kullanıldı.

İletişim Başkanlığından 15 Temmuz videosu: Türkiye Geçilmez

Türkiye'nin darbe girişiminin ardından hızla toparlanarak savunma sanayisinden ulaşıma, enerjiden yerli ve milli markalara kadar her alandaki projelerle yeniden atağa kalktığına dikkat çekilen yapımda Türkiye'nin diplomasideki üstünlüğüyle Balkanlar'dan Kafkasya'ya, Doğu Akdeniz'den Orta Doğu'ya toplumsal, siyasi, insani çözümlerin ve barışın en önemli anahtarı olmaya devam ettiğine vurgu yapıldı.

İletişim Başkanlığından 15 Temmuz videosu: Türkiye Geçilmez ile ilgili etiketler 15 Temmuz video Türkiye Geçilmez Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.