İstifa öncesi sinyal Fahrettin Altun'dan geldi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Basın Çalıştayı'nda FETÖ ile mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Altun, ''Örgütü yok etmeden hiçbirimize rahat yüzü yoktur. Artık kuklalarla değil kuklacılarla mücadele ediyoruz.'' dedi. Altun ayrıca, TTK Başkanı Ahmet Yaramış'ın 'FETÖ'cülerin affedilmesi gerektiği' açıklamalarına ilişkin ise, ''Dönüp baktığımızda nedamet getiren hiçbir darbeci olmadığı gibi affedecek bir devletimiz de yoktur. Kimse boş hayaller içine girmesin.'' şeklinde konuştu.

Altun'un konuşmasından satır başları şöyle:

''İletişim Başkanlığı olarak 15 Temmuz’un tarihsel ve toplumsal önemini, alçak FETÖ’nün gerçek yüzünü ortaya koymayı en önemli vazifelerimizden biri addediyoruz.

Bu amaçla iki yıldır 15 Temmuz etkinliklerinin koordinasyonunu sağlamaya çalışıyoruz.
Türkiye markasını güçlendirmek; devlet-millet arasındaki iletişimi daha sağlıklı bir hale getirmek, basın sektörüne kamu adına katkıda bulunmak, devletimizin kurumsal kimliği ve kurumlar arasındaki söylem birliğini tesis etmek için yola çıktık.''

GÖREVİNDEN İSTİFA EDEN TTK BAŞKANI'NIN AÇIKLAMALARINA SERT YANIT

İletişim Başkanı ayrıca Türk Tarih Kurumu Başkanı görevinden bugün istifa eden ve geçtiğimiz günlerde FETÖ'cülerin affedilmesi konusunda çağrırda bulunan Ahmet Yaramış'ın sözlerine ilişkin, ''Dönüp baktığımızda nedamet getiren hiçbir darbeci olmadığı gibi alçak teröristleri affedecek bir devletimiz de yoktur. Kimse boş hayaller içine girmesin.'' ifadelerini kullandı.

''BIRAKIN BU COĞRAFYADA BEŞİNCİ KOL FAALİYETLERİ''

Altun, öte yandan dış sermaye tarafından fonlanan basın kuruluşlarının manipülatif tavırlarına sert tepki gösterdi ve "Bırakın artık bu coğrafyada beşinci kol faaliyetleri sürdürmeyi ve gerçek anlamda dördüncü kuvvet olarak hareket edin. Demokrasi düşmanlığı yapmayın, demokrasimize hizmet edin." şeklinde konuştu.

 

İstifa öncesi sinyal Fahrettin Altun'dan geldi ile ilgili etiketler Fahrettin Altun İletişim Başkanlığı FETÖ mücadele TTK Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.