İlber Ortaylı, her şeyi bırakıp o köye yerleşti!

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin bir köyünde satın aldığı ve dün akşam restorasyonunu tamamladığı evde köylülere ve yakınlarına iftar verdi.

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ayvalık ilçesi Bağyüzü köyünden 1 yıl önce 8 dönüm araziyle, içinde bir köy evi bulunan 850 metrekare bir arsa satın aldı. Prof. Dr. İlber Ortaylı, evi restore ettirdi. Bir yıl süren çalışmaların tamamlanmasının ardından Prof. Dr. Ortaylı, dün akşam restorasyonu biten taş evde köylülere ve yakınlarına iftar verdi.

İlber Ortaylı, her şeyi bırakıp o köye yerleşti!

BAYRAMDAN SONRA DAHA FAZLA ZAMAN GEÇİRECEK

İftara, Prof. Dr. Ortaylı’nın yakın arkadaşı olan Ayvalık Belediye Başkanı CHP’li Rahmi Gençer de katıldı. Prof. Dr. Ortaylı, Gençer ile köy hayatı üzerine sohbet etti. Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ramazan Bayramı sonrasında Bağyüzü köyünde kendisine ait restore ettirdiği taş evde daha fazla zaman geçireceğini söyledi.

İşte o ev:

İlber Ortaylı, her şeyi bırakıp o köye yerleşti! - Resim : 2

İlber Ortaylı, her şeyi bırakıp o köye yerleşti! ile ilgili etiketler İlber Ortaylı Balıkesir Ayvalık taş ev
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.