İlber Hoca: Tarihteki salgınların belki de en korkuncuyla savaşıyoruz!

İlber Ortaylı'nın aşılanmanın önemini kendi sözleriyle ifade ettiği bir videoyu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kendi Twitter hesabından paylaştı. Videoda Ortaylı, aşılanmanın mutlaka gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Pandemiyle olan savaşta İlber Ortaylı yol gösterdi. Mutlaka aşılanılması gerektiğini ifade eden İlber Hoca'nın videosunu ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından paylaştı. 

Bakan Koca, paylaşımında İlber Ortaylı'nın sözlerini aktardı:

lber Ortaylı: İnsanlık tarih boyu çeşitli salgın hastalıklarla mücadele etti. Bu salgın hastalıkların zulmünden ancak bazı hekimlerin bulduğu aşı sistemiyle kurtulabildi. Şu anda da bunların belki en korkuncu ve dayanıklısıyla savaşıyoruz. Koronavirüs’e karşı mutlaka aşılanalım.'

İlber Hoca: Tarihteki salgınların belki de en korkuncuyla savaşıyoruz!

İlber Hoca: Tarihteki salgınların belki de en korkuncuyla savaşıyoruz! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca video ilber ortaylı aşı tavsiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.