İlber Hoca Atatürk konuşulurken uyukladı

HaberGlobal'de Candaş Tolga Işık'ın konukları Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Prof. Dr. Celal Şengör'dü. Konu ise vefatının 82. yıl dönümünde anılan Mustafa Kemal Atatürk'tü. Ortaylı konuşmasını yapmış, sıra Şengör'e gelmişti. Prof. Şengör konuşmasını sürdürürken Ortaylı'nın gözü kapanmaya başladı. Alnını, göz kapaklarını ve hatta burnunu parmakları ile ovarak uyanık kalmaya çalışan Prof. Ortaylı bunda başarılı olamadı.

Bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yılı.

Bu vesile ile bütün medya kuruluşları özel yayınlar yaptı. O kuruluşlardan biri de HaberGlobal'di.

Candaş Tolga Işık'ın programında da konu Atatürk'tü. Konukları ise iki ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Prof. Dr. Celal Şengör'dü. 

İlber Hoca Atatürk konuşulurken uyukladı

Programda konuşmasını tamamlayan Prof. Ortaylı'dan sonra söz sırası Prof. Şengör'e gelmişti. 

Şengör konuşurken Ortaylı'nın gözleri kapanmaya başladı. Ünlü tarihçi Atatürk konuşulurken gözlerini açık tutamıyordu.

İlber Hoca Atatürk konuşulurken uyukladı - Resim : 2

Elini şakağına dayayan Ortaylı, parmakları ile önce alnına, sonra gözkapakları ile burnuna masaj yaparak uyanık kalmaya çalıştı. Ancak bu eylemi gözlerini açık tutmasına yetmedi.

İlber Hoca Atatürk konuşulurken uyukladı - Resim : 3

Bu şekilde yaklaşık 1 dakika şekerleme yapan Ortaylı programın devamında yanına getirilen çayın etkisi ile biraz olsun kendine gelebildi... 

Ortaylı gibi Celal Şengör'de geçtiğimiz aylarda Fatih Altaylı ile Teke Tek programında uyuyakalmıştı. 

 

İlber Hoca Atatürk konuşulurken uyukladı ile ilgili etiketler İlber Ortaylı Celal Şengör Atatürk candaş tolga ışık HaberGlobal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.