İlayda Karataş kimdir? Anatolia gerçekte kimdir, fuhuş çetesi lideri mi?

Antalya’da kayıplara karışan İlayda Karataş isimli genç kızın İstanbul’da bulunmasının hemen ardından Anatolia adlı şarkıcı kadın hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı. Peki, Anatolia kimdir?

Antalya’da yaşanan olayda kayıplara karıştıktan sonra Didem Arslan Yılmaz’la programı tarafından aranan İlayda Karataş adlı kız, İstanbul’da bulunmuştu. Hakkında çok sayıda küçük yaşlarda kız çocuğunun kaybolmasıyla ilgili olarak adı geçen Anatolia takma adındaki genç kadın için canlı yayına çok sayıda ihbar telefonu geldi.

Didem Arslan Yılmaz İlayda Karataş kimdir?

İlayda Karataş adlı genç kızın izini sürerek İstanbul’da kendisini ortaya çıkaran Didem Aslan Yılmaz'la Vazgeçme programında tüm yaşananlardan bahsedildi. Programa çok sayıda ihbar telefonu gelirken Anatolia adındaki şarkıcının Türkiye’nin değişik şehirlerinde çok sayıda genç kadını ve çocuk yaşta kızı ikna ederek değişik vaatlerle İstanbul’a getirdiği iddia edildi. Çok sayıda anne ve babada canlı yayına telefonla bağlanarak Anatolia'nın kendi çocuklarını sosyal medya üzerinden ulaşarak tuzağa düşürdüğünü ve ika etmeye çalıştığını iddia etti.

Anatolia kimdir?

Hakkında çok sayıda ihbar ve iddia olmasına rağmen ortaya çıkmayan Anatolia'nın yaşı küçük kızları fuhuş batağına sürüklediğini iddia edenlerde genç şarkıcının evinde çalıştığını söyleyen 22 yaşında bir kadın ile, kızını İstanbul Esenler Otogarı'nda polise yakalattığını bir baba canlı yayına söyleyince ortalık fena karıştı.

İlayda Karataş kimdir? Anatolia gerçekte kimdir, fuhuş çetesi lideri mi? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz İlayda Karataş Anatolia
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.