İlayda Alişan'dan ayrılık sonrası flaş hamle! Serkay Tütüncü ile ilişkisi biter bitmez...

FOX TV'de ekrana gelen ve 13. bölümde final yapan 'Masumiyet' dizisinin oyuncuları İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nin rol arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. Birliktelikleriyle yaza damga vuran genç oyuncuların aşkı çok uzun sürmeden bitti. Ayrılık sonrası Serkay Tütüncü cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

25 yaşındaki genç oyuncu İlayda Alişan ile 30 yaşındaki meslektaşı Serkay Tütüncü'nün aşkı Masumiyet dizisinin erkenden final yapmasının ardından Haziran ayında çıktıkları Bodrum tatilinde belgelenmişti. Hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılan çiftin ilişkisi kısa sürede bitti.

Saklambaç'tan Ufuk Özcan'ın haberine göre; Hayatına yeni sayfa açmak isteyen İlayda Alişan, evini değiştirerek, Tütüncü ile arasındaki tüm bağlarını kopardı. Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan İlayda Alişan ile Serkan Tütüncü, yollarını ayırdı.

BİRBİRLERİNİ SOSYAL MEDYADAN SİLMİŞLERDİ...

Yaz başında başlayan aşkları çokça konuşulan ikili, ayrılık sonrası sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakıp, tüm aşk dolu fotoğraflarını silmişti.

ANILARINDAN KURTULMAK İÇİN EVİNİ TAŞIDI!

Ayrılık sonrası İlayda Alişan, oturduğu evi değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan, biten aşkının anılarından kurtulmak için Beykoz'a taşıdı. Şimdilerde yeni evinin dekorasyonuyla uğraşan İlayda Alişan, Serkan Tütüncü'ye de tüm kapıları sonuna kadar kapattı.

 

İlayda Alişan'dan ayrılık sonrası flaş hamle! Serkay Tütüncü ile ilişkisi biter bitmez... ile ilgili etiketler İlayda Alişan serkay tütüncü Masumiyet
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.