İlayda Akdoğan kimdir? Sevgilisi Roham Kabir kimdir?

İlayda Akdoğan kimdir? Birçok yapımda rol alan İlayda Akdoğan,İranlı aşkı basketbolcu Roham Kabir'i görmek için Tahran'a gitti.Genç oyuncu, İran'daki salgından sonra uçuşlar iptal edilince ülkede mahsur kaldı.Akdoğan'ın ve sevgilisinin yaşamı ise merak konusu oldu. Peki İlayda Akdoğan kimdir? Roham Kabir kimdir? Detaylar haberimizde...

İlayda Akdoğan kimdir? Gündemde genç oyuncu İlayda Akdoğan'ın koronavirüs nedeniyle İran'da mahsur kalması yer alıyor. Akdoğan, İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir'i görmek için Tahran'a gitmişti.Oyuncu, İran'daki salgından sonra uçuşlar iptal edilince ülkede mahsur kaldı.

İlayda Akdoğan kimdir? Sevgilisi Roham Kabir kimdir?

İLAYDA AKDOĞAN KİMDİR?

1998 yılında İstanbul’da doğan İlayda Akdoğan, oyunculuğa çocukluktan başlayanlardan. Annesinin bebeklik fotoğrafını bir dergiye göndermesiyle yapımcıların dikkatini çeken genç oyuncunun ilk rolü 2014 yılı yapımı En İyi Arkadaşım dizisinde olmuştur. Üniversite’de oyunculuk ya da Sosyoloji eğitimi almak istediğini söyleyen İlayda Akdoğan bu sektöre henüz 6 yaşındayken girmiştir.

2004 yılı çocuk dizilerinden olan Hamdi Alkan yapımı En İyi Arkadaşım’ da rol almıştır. Daha sonra; Bez Bebek, Sevgili Dünürüm, Oyunbozan, Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi çeşitli dizide oynamıştır.

 ROL ADLIĞI PROJELER:

Dolunay (Asuman) TV Dizisi 2017

Umuda Kelepçe Vurulmaz (Elif) TV Dizisi 2016

Oyunbozan (Eylül) TV Dizisi 2016

Mustang (Sonay) Sinema Filmi 2015

Sevgili Dünürüm TV Dizisi 2007

Bez Bebek (Gülay) TV Dizisi 2007

Afacanlar Kampı TV Dizisi 2005

En İyi Arkadaşım (Seda) TV Dizisi

İlayda Akdoğan kimdir? Sevgilisi Roham Kabir kimdir? ile ilgili etiketler oyuncu ilayda Akdoğan Roham Kabir kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.