İlahiyat profesörü şaşırttı: O duayı bilmiyorum...

Katıldığı bir iş yeri açılışında, "Açılış duasını hiç bilmiyorum" diyerek dua okumaktan kaçınan Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, şaşkınlığa neden oldu.

Çorum'da bir iş yerinin açılışında dua okuması için kürsüye davet edilen Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, "Açılış duasını hiç bilmiyorum" diyerek dua okumaktan kaçındı.

Açılışa katılan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile TBMM eski Başkanı İsmail Karaman da kısa süre şaşkınlık yaşadı.


Cumhuriyet'ten Seyfettin Mete'nin haberine göre, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti Çorum eski Milletvekili Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar'ın da katıldığı açılışta Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, açılış duasını yapması için sahneye Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek'i davet etti.

"AÇILIŞ DUASINI HİÇ BİLMİYORUM"

Belediye Başkanı Aşgın'ın dua okuması için yaptığı davet üzerine kurdelenin başına gelen Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, kısa bir bekleyişin ardından "Açılış duasını hiç bilmiyorum" diyerek protokol üyelerini şaşkına çevirdi.

Bunun üzerine yeniden araya giren Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise "O zaman Halil İbrahim bereketiyle kurdeleyi keselim" diyerek iş yerinin açılışını yaptı.

İlahiyat profesörü şaşırttı: O duayı bilmiyorum... ile ilgili etiketler Çorum İlahiyatçı dua açılış
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.