İktidarı karalama videosuna "Komplolu" katkı

Rasim Ozan Kütahyalı, 140 Journos'un iktidarı karalama amacıyla hazırladığı videoda "baş konuk" oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında yalnızlaştığını iddia eden Kütahyalı, Erdoğan'ın bir konuşmasında bakanlarına "Hepiniz mi bana komplo kuruyorsunuz?" sorusunu yönelttiğini söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı, 140 Journos'ın 'Tarih tekerrür' temalı YouTube videosunda değerlendirmelerde bulundu.

FETÖ'cü darbe girişimi süreci ve sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalnızlaştırıldığını belirten Kütahyalı, "Arap Baharı sonrası Türkiye önce aktör oldu. Sonra Mısır'da darbe oldu. Suriye olayında bir türlü başarı gelmedi. Esad devrilmedi. Bütün bunlar Tayyip Bey'de yalnızlaşmayı artırdı." dedi.

"AK PARTİ'NİN DE KİMYASI BOZULDU"

AK Parti'nin de kimyasının bozulduğunu söyleyen Kütahyalı, "Kolay bir şey değil. Yani valiler, emniyet müdürleri, generaller, ordunun yarısı generallerin yarısı Fetullahçıydı. Tabi o dönem Tayyip Bey'in haklı olarak vehmi de arttı." ifadesini kullandı.

İktidarı karalama videosuna "Komplolu" katkı

'HEPİNİZ Mİ BANA KOMPLO KURUYORSUNUZ YA?'

Bu süreçte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir anekdotu aktaran Kütahyalı, "Hatta ben size bir olay anlatayım. Bütün herkesle konuşuyor, bakıyor herkeste bir çekinme var, korku var. Bir geri çekiliyor. 'Hepiniz mi bana komplo kuruyorsunuz ya?' diyor. Bakanlar makanlar var orada. 'Hepiniz mi komplo kuruyorsunuz' diyor. Kendinin yalnızlaştığını hissettiği olaydır." diye konuştu.

 

İktidarı karalama videosuna "Komplolu" katkı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rasim Ozan Kütahyalı video YouTube 140 journos
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.