'İktidara talibim' diyen Meral Akşener erkeklere böyle seslendi: Kereste adamlar!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. İktidara talip olduklarını vurgulayan Akşener, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel yaptığı konuşmasında erkeklere "Bu ülkenin kadınının ayağının altını öpmelisiniz kereste adamlar!" diye seslendi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasının büyük bölümünü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne ayırdı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bugün bol miktarda, sahte gülüşler göreceğimiz, hamasi sözler dinleyeceğimiz bir gün. Bugün her gün yaşanan acı gerçeklerimizin bir günlüğüne hatırlanacağı gün. Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

"BU ÜLKENİN KADINININ AYAĞININ ALTINI ÖPMELİSİNİZ"

Akşener konuşmasının devamında, "Bu ülkenin kadınının ayağının altını öpmelisiniz kereste adamlar. Utanmadan sıkılmadan hiçbir şeyi hak etmediğimizi söylüyorsunuz, bu ülkenin kadını her şeyi hak etti." ifadelerini kullandı. Her fırsatta iktidara talip olduklarını vurgulayan Akşener'in 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde sarf ettiği bu sözleri büyük tepki çekti.

'İktidara talibim' diyen Meral Akşener erkeklere böyle seslendi: Kereste adamlar! ile ilgili etiketler Meral Akşener 8 Mart iyi parti grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.