"İktidar olmak isteyen beslemeler"

Çapan kardeşler ile KRT'nin başındaki Adnan Bulut, milli ve manevi bir duruş sergileyen gazeteci Nedim Şener'e sosyal medya üzerinden iğrenç ifadelerle saldırdı. Saldırı karşısında geri adım atmayan, Bulut ve Çapan kardeşlere ağzının payını veren Şener, "Onlar muhalif değil, iktidar olmak isteyen beslemeler. gerçek ‘muhalif’ iktidar hedeflemez. Onlar iktidar hedefi olan beslemelerdir, bazen kime hizmet ettiklerini bile bilmeyen tetikçilerdir, bağlantılar, bağlattılar..." dedi.

Milli olan her meselede Türkiye'nin ve hükümetin yanında duruş sergileyen gazeteci Nedim Şener son günlerde muhalif cephe tarafından hedefe oturtulmuş durumda. 

Ancak onlar arasında bir grup var ki eleştiri sınırlarını çoktan aşmış durumdalar.

"İktidar olmak isteyen beslemeler"

Tamamen bel altı ve iğrenç ifadelerle Şener'e saldıran bu grubun başını ise Gürbüz Çapan ve Çetin Çapan ile KRT'nin başındaki isim olan Adnan Bulut çekiyor. 

"İktidar olmak isteyen beslemeler" - Resim : 2

Nedim Şener, kendisine iğrenç ifadelerle saldıran Çapan Kardeşler ile Adnan Bulut'a sosyal medya üzerinden hadlerini bildirdi. 

Şener, sosyal medyadan paylaştığı mesajlarında Çapanlar ve Bulut için şunları söyledi:

"Onlar muhalif değil, iktidar olmak isteyen beslemeler. gerçek ‘muhalif’ iktidar hedeflemez. Onlar iktidar hedefi olan beslemelerdir, bazen kime hizmet ettiklerini bile bilmeyen tetikçilerdir, bağlantılar, bağlattılar...

Çalıya dolanma sonra, ben buradayım. KRT isimli şeyin başına tetikçilik için mi geçirdiler seni.
Tek gelme Kirli Zafer’i, Telefitne Merdan’ı, meczup Mine’yi de al yanına

Niye ki gevşek @bulutadnan36, senin meczup Mine, Kirli Zafer, Telefitne Merdan’dan ve diğerlerinden ne farkın var; hepiniz saldırgan meczup birer tetikçisiniz. Biraz da senin farkını görelim

"İktidar olmak isteyen beslemeler" - Resim : 3

Pis dilinizi bana uzatarak pisliğinizi bulaştırmaya çalışmışsınız zaten. Sizin gibi pisliğe daha ne kadar pislik bulaşabilir ki @bulutadnan36 Zaten tiksindirecek kadar pisliğin parçasısınız."

"İktidar olmak isteyen beslemeler" - Resim : 4

"İktidar olmak isteyen beslemeler" ile ilgili etiketler Nedim Şener Adnan Bulut Çetin Çapan Gürbüz Çapan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.