İkranur'un Otopsi raporunda neler var? Tecavüz mü edildi?

İkranur'un otopsi Raporunda neler var? Haftasonundan bu yana Giresun'un Bulancak ilçesinde kayıp olan İkranur'dan gelen son dakika haberi kahretti. İkranur'un çığlıklarını duyduklarını söyleyen köylüler, çığşık seslerinin kesik kesik geldiğini söyledi. Bunun üzerine İkranur'a tecavüz mü edildi sorusu akıllara geldi. Erkek çizme izi bulduklarını ifade eden görgü tanıkları sonrası ekipler tecavüz ihtimali üzerinde yoğunlaştı. İşte İkranur neden çığlık attı, çizme izleri kimin?

İkranur'un Otopsi raporunda neler var? Giresun'un Bulancak ilçesinde hafta sonundan bu yana kayıp olan ve bugün cesedine ulaşılan İkranur hakkında son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Görgü tanıkları köylülerin ifadesine göre İkranur'un kaybolduğu gün ormandan kesik kesik çığlıkları geldiğini söyleyen köylüler, olay yerinde erkek çizme izine rastladıklarını ifade etti. İkranur'un cesedinin bulunması sonrası babası sinir krizleri geçirdi. İşte İkranur'un otopsi raporundan ne çıktı? Detaylar haberimizde..

İKRANUR'A TECAVÜZ MÜ EDİLDİ? OTOPSİ RAPORUNDA NELER VAR?

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA İKRANUR HAKKINDA FLAŞ DETAYLAR!

7 yaşındaki İkranur'un çığlıklarını duyduklarını söyleyen köylülerin açıklamaları herkesi şoke etti. Kamelyada otururken akşam saatlerinde çığlık sesi duyduğunu söyleyen vatandaş, hafif canı yanmış şekilde olduğunu söyledi, peşinden bir daha benzer bir ses duyduğunu da sözlerine eklerken bazı ayrıntılara da dikkat çekti.

Erkek çizme izi bulduklarını söyleyen görgü tanıkları olay ile ilgili şüphelerinin olduklarını da dile getirdiler. İkranur'un otopsi raporu henüz açıklanmadı.

İKRANUR'UN OTOPSİ RAPORUNDA NELER VAR?

İkranur'a tecavüz edildi iddiası sonrası gözler otopsi raporuna çevrildi. İkranur'un otopsi raporu henüz açıklanmadı.

Minik İkranur'dan son dakika haberi: Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkranur'un cansız bedeni bulundu!

ERKEK ÇİZME İZİ KİME AİT?

İkranur'un çığlık sesleri üzerine olay yerine giden köylüler erkek çizme izine rastladıklarını ifade ettiler. Ancak izin kime ait konusu belirsiziliğini koruyor.

 

İkranur'un Otopsi raporunda neler var? Tecavüz mü edildi? ile ilgili etiketler Giresun Bulancak ikranur tecavüz mü edildi ikranur otopsi raporunda neler var?
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.