İkonik elbisesiyle defilede boy gösterdi!

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, 2000 yılında katıldığı Garmmy töreninde giydiği Versace tasarımı elbisesinin bir benzerini giyerek 19 yıl aradan sonra podyumda boy gösterdi.

Ünlü yıldız Jennifer Lopez boy gösterdiği defilede, 2000 yılında katıldığı Grammy töreninde giydiği ve tarihe geçen Versace tasarımı elbisenin bir benzerini tanıttı.

Gösteri dünyasının "ikonik elbiselerinden biri" olarak tarihe geçen yeşil elbiseyi anımsatan kıyafetle podyumda yürüyen Lopez, seyirciler tarafından coşkuyla alkışlandı.

KONUK MODEL OLARAK PODYUMDA YÜRÜDÜ

50 yaşındaki Lopez'in konuk model olarak yer aldığı defilede, Kendalll Jenner, Kaia Gerber, Irina Shayk, Bella Hadid ve Gigi Hadid de podyuma çıktı.

Daha sonra podyuma çıkan Donatella Versace de Lopez ile birlikte seyircilere selam verdi.

Lopez, 2000 yılındaki Grammy törenine bu kıyafetle katıldı. Geceye damga vuran ve günlerce konuşulan bu tasarım, gösteri dünyasının ikonik elbiseleri arasında yerini aldı.

İkonik elbisesiyle defilede boy gösterdi!

İkonik elbisesiyle defilede boy gösterdi! ile ilgili etiketler Gigi Hadid Bella Hadid Kendall Jenner Jennifer Lopez Irina Shayk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.