İkna edilen 5 terörist daha PKK'dan kaçtı

PKK'dan kopmalar devam ediyor. Güvenlik güçlerinin ikna çalışmaları neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 5 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Böylece 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 151'e yükseldi.

İçişleri Bakanlığı, güvenlik güçlerinin ikna çalışması sonucu PKK terör örgütünden kaçan 5 örgüt mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan duyuruda, "Bakanlığımızın koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 5 terör örgütü mensubu bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 1999 ve 2016 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttükleri tespit edildi." denildi.

Öte yandan ikna çalışmaları sonucunda 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 151'e yükseldi.

 

İkna edilen 5 terörist daha PKK'dan kaçtı ile ilgili etiketler PKK İçişleri Bakanlığı teslim olan terörsitler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.