İkizler Memo-Can bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bitti mi?

İkizler Memo-Can bu akşam var mı? Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden İkizler Memo-Can kısa süre içinde büyük bir hayran kitlesine ulaştı.Cumartesi akşamlarının reyting sıralamasında ilk sırayı kimseye kaptırmayan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise büyük merak konusu olmuş durumda.Peki İkizler Memo-Can bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bitti mi? sorularının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

İkizler Memo-Can bu akşam var mı? Ekranların yeni dizisi İkizler Memo-Can yayınlanan bölümleriyle kısa süre içinde kendisini izleyicilerin kalbinde yer bulmayı başardı..Cumartesi akşamlarının reyting sıralamasında ilk sırayı kimseye kaptırmayan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise büyük merak konusu olmuş durumda.Peki İkizler Memo-Can bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bitti mi? sorularının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

İkizler Memo-Can bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bitti mi?

Başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı’nın paylaştığı İkizler Memo Can son olarak 10. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça karmaşık geçen 10. bölümün ardından İkizler Memo Can sezon arası verdi. Peki İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sibel'in intikam hırsının kontrolden çıktığı 10. bölüm izleyenleri bir hayli gerdi. Fakat İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası yeni başlayan İkizler Memo Can dizisini de etkiledi. Peki İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki henüz İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Haliyle İkizler Memo Can 12 Ocak Cumartesi akşamı yani bu akşam Kanal D ekranlarında olmayacak. Peki İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla İkizler Memo Can 11. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. İkizler Memo Can 12 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.

Emir Berke Zincidi kimdir?

Emir Berke Zincidi, 4 Ekim 2005 yılında Ankara'da doğmuştur. Annesi Sevgi Zincidi, babası Berkant Zincidi'dir. Babası da modellik yapmaktadır. Emir Berke Zincidi iki yaşında anne ve babası tarafından bir ajansa yazdırılmış ve pek çok reklam filminde oynamıştır.
İlkokul eğitimine İstanbulBeşiktaş Kolejinde başlamış olup orada devam etmektedir.
Kendisini "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde oynadığı küçük Osman rolüyle tanıyoruz. Emir Berke Zincidi, 2014 yılındaSarp Levendoğlu ve Zeki Alasya'nın başrollerinde oynadığı "Küçük Ağa" dizisinde başrolde "Mehmetcan" karakterini canlandırdı.

Filmleri :

2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu? (dizi)
2010 - 2013 - Öyle Bir Geçer Zaman Ki (dizi)
2013 - Hititya: Madalyonun Sırrı (sinema filmi)
2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl (Şehzâde Mehmet , 4.sezon) (dizi)
2014 - Küçük Ağa (dizi)

Özgürcan Çevik kimdir?

Özgürcan Çevik, 24 Ekim 1983 tarihinde Ankara'da doğmuştur. 1989 yılında başladığı Ahmet Vefik Paşa İlkokulundan 1994 yılında mezun oldu. 1994-1998 yılları arasında ANKARA Çayyolundaki M.E.V. Özel Köksal Toptan Lisesinde orta kısmında okuyup mezun oldu. 1998-2001 yılları arası Ayrancı Lisesinde okudu.
2001-2004 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi, Turizm-Otel İşletmeciliğinde okuyup mezun oldu. Ardından 2004-2009 yılları arasında Bilkent Üniversitesi M.S.S.F. Tiyatro-Oyunculuk Bölümünü bitirdi.
Okul bitince Ankara Sanat Tiyatrosu'nda göreve başladı ve burada rol aldığı "Kod Adı: Keklik" oyunuyla X. Lions Tiyatro Ödüllerinde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

2010 yılında Kanal D'de yayınlanan, Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından uyarlanan "Türkan" dizisinde Türkan Saylan'ın kocası doktor Orhan rolünde oynadı.

2012 yılında Bulutiyatro'nun "Tetikçi" adlı oyununda görev aldı.

2013 yılında Yücel Erten'in Aziz Nesin öykülerinden derleyip yönettiği, Ankara Sanat Tiyatrosu'nun oyunu "Selamün Kavlen Karakolu"nda rol aldı.

2014 yılında "Ruhumun Aynası" adlı dizide Tuba Ünsal, Filiz Ahmet, Engin Alkan, Suzan Aksoy, Murat Akkoyunlu ile birlikte oynadı.

Filmleri :

2014 - Ruhumun Aynası (TV Dizisi)
2013 - Şevkat Yerimdar (Sinema Filmi)
2013 - Fatih-Harbiye (Onur) (TV Dizisi)
2010 - Unutma Beni İstanbul (Alper) (Sinema Filmi)
2010 - Türkan (Orhan) (TV Dizisi)
2010 - Gökkuşağı Çocukları (Sinan) (TV Dizisi)
2008 - 2013 - Unutma Beni (Alper) (TV Dizisi)
2008 - Bizim Evin Halleri (Av. Barış) (TV Dizisi)

Nehir Erdoğan 

Nehir Erdoğan 16.06.1980 İzmir doğumlu.

Selma Yiğitalp Lisesi Ağırlıklı Yabancı Dil Bölümü'nde süren öğrenim hayatı sırasında tiyatro sahnesi ile tanıştı.

1998-2002 yılları arasında İstanbul/Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde üniversite eğitimini tamamladı Lise yıllarında başlayan oyunculuk heyecanı ünüversitede de peşini bırakmadı.

2001-2003 yılları arasında, TRT 1'de canlı yayınlanan Telepazar adlı programda, kültür, sanat, müzik ve spor haberleri sundu.

2002-2003 yılında TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim dizisinde 47 bölüm Pelin karakterini canlandırdı.

Ardından 2003 yılında Kanal D'de yayınlanan Estağfurullah Yokuşu adlı dizide Gümüş karakteriyle karşısına çıktığı izleyiciden tam not aldı.

2004 yılında sinema perdesiyle tanışan Nehir Erdoğan, Sinan Çetin'in yapımcılığını, Taylan Biraderler'in yönetmenliğini üstlendiği Okul filminde başrol karakteri Güldem, ve aynı yıl Kartal Tibet'in Merhaba Hababam Sınıfı filminde, büyük çoğunluğunu erkek olarak oynadığı Kız İsmail karakterini üstlendi.

Okul ve Merhaba Hababam Sınıfı film çekimiyle eş zamanlı olarak 2003 yılında NTV'de yayınlanmaya başlayan Life Style Cinema programının sunuculuğuna da devam etti.

2004 yılı Mart ayında Show Tv'de yayınlanan Pop Star adlı programın sunuculuğunu üstlendi.

2004 yılı Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında Los Angeles'da da boş durmadı; bir yandan ingilizcesini geliştirirken, diğer yandan da, Eric Morris Oyunculuk Sınıfı'na devam etti.

2004-2007 yılları arasında, Kanal D'de yayınlanan. 3 sezon - 106 bölüm devam eden; yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in üstlendiği Yabancı Damat dizisinde, Nazlı karakteriyle, gaziantepli bir ailenin kızını canlandırdı. Dizi, Türkiye'de kırdığı reyting rekorlarından sonra, aynı başarıyı, Yunanistan'ın Mega Tv'deki gösteriminde de yakaladı.

2007 Haziran-Temmuz aylarında Amerika'da, Los Angeles şehrinde yönetmenliğini Aclan Büyüktürkoğlu'nun üstlendiği Meleğin Sırları - Broken Angel filminin çekimlerini tamamladı. Filmde başrol olan Ebru adlı bir türk kızını canlandırdı.

2007-2008 sezonunda Star Tv'de yayınlanan, yönetmenliğini Cankat Ergin'in yaptığı, yine bir Türker İnanoğlu yapımı olan Tatlı bela Fadime adlı dizide Fadime rolünü üstlenmiştir.

2007 Aralık ayında seyirci karşısına çıkan ve yönetmenliğini Mustafa Altıoklar'ın yaptığı Taammüden Cinayet adlı kısa filmden Asılacak Kadın karakteriyle başrolü üstlendi.

Nehir Erdoğan, Atv' de yayınlanan "Aşk Bir Hayal" dizisinde de rol almıştır.

Ahmet Sesigürgil ile 2014' de evlenmiş 2017 yılında boşanmıştır.

SİNEMA FİLMLERİ

Meleğin Sırları
Okul
Hababam Sınıfı Merhaba
Taamüden Cinayet

TV- FİLMLERİ

Koçum Benim
Estağfurullah Yokuşu
Yabancı Damat
Tatlı Bela Fadime
Ay Işığı
Aşk Bir Hayal
Son
Reaksiyon

 

İkizler Memo-Can bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bitti mi? ile ilgili etiketler Kanal D 12 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.