İkizdere'de Bakan Karaismailoğlu'na sloganlı taciz!

Rize İkizdere'de "çevre hassasiyeti" çerçevesi altında organize edilen eylemler, çeşitli sol örgütlerin ve yabancı basının provokasyonları ile iktidara karşı bir girişime dönüştü. Bunun son örneği ise bugün yaşandı... Eylemcilerin çadırını ziyaret eden kendisi de Rizeli olan Bakan Adil Karaismailoğlu göstericilere çalışmalarla ilgili önemli sözler ve yapıcı mesajlar verdi. Ancak Karaismailoğlu bazı provokatörlerin radikal sol örgütlerin kullandığı sloganları atması üzerine bölgeden ayrıldı!

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İyidere Lojistik Limanı inşaatında kullanılacak malzemeler için İkizdere'de kurulacak taş ocağının bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantı sonrası taş ocağının yapılacağı alana giden Karaismailoğlu, burada vatandaşları dinleyerek projeyi anlattı.

Eylem yapan vatandaşlar, neden taş ocağına karşı çıktıklarını anlatırken, Bakan Karaismailoğlu ise bu projede bölge halkının istihdam edileceğinin altını çizdi. Bakan Karaismiloğlu "2 sene dolmadan çıkıp gideceğiz buradan" dedi. 
Karaismailoğlu ayrıca projeye yönelik tepkiler konusunda önemli sözler ve yapıcı mesajlar vererek göstericilere zeytin dalı da uzattı.

Eylem yapan kadınlar ise Bakan'a taş ocağının çevreye büyük zarar vereceğini savunarak projeye karşı olduklarını belirtti. Kendisinin de aynı çevrede büyüdüğünü belirten Karaismailoğlu ise, "Benim köyüm de bu dağın arkası" dedi.

 

PROVOKATÖRLER SAHNEYE ÇIKTI!



Bölgede önce alkışlarla karşılanan Karaismailoğlu, sonrasında bazı provokatörlerin devreye girmesi ile kışkırtmaların hedefi oldu.

Bakan Karaismailoğlu'nun eylem yapan kadınlarla konuşması sırasında arka taraflardan "Suyumuzu serbest bırakın" sesleri ve radikal sol örgütlerin kullandığı bazı sloganlar yükseldi. Bunun üzerine Bakan Karaismailoğlu ve beraberindeki heyet alandan uzaklaştı.

İkizdere'de Bakan Karaismailoğlu'na sloganlı taciz! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.