"İkinci Şans" filmine açılan tazminat davası sonuçlandı!

"İkinci Şans" filminin müziklerini hazırlamasına rağmen kendisine herhangi bir ücret ödenmediğini belirten müzisyen Mehmet Emin İnal'ın, Avşar Film'e açtığı dava sonuçlandı.

Müzisyen Mehmet Emin İnal, yapımcı Avşar Film'e 'İkinci Şans' filminin müziklerini yapıp ücretinin ödenmediği iddiasıyla 250 bin lira manevi ve 26 bin lira maddi tazminat davası açmıştı. Üç yıldır süren davada karanını veren mahkeme, İnal'ın filmin müziklerinde Özcan Deniz ve Mithat Can Özer'le birlikte eser sahibi olduğunu kabul etti.

"İkinci Şans" filmine açılan tazminat davası sonuçlandı!

Filmdeki müzikler için Avşar Film'in telif bedeli olarak İnal'a 11 bin 666 lira ödenmesini isteyen mahkeme, şu açıklamayı yaptı: "Ancak davacı Mehmet Emin İnal'ın anlaştığını iddia ettiği miktar olan 250 bin lira telif bedeline ilişkin dosyada herhangi bir delil yoktur.

"İkinci Şans" filmine açılan tazminat davası sonuçlandı! - Resim : 2

"İkinci Şans" filmine açılan tazminat davası sonuçlandı! ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Özcan Deniz ikinci şans Mehmet Emin İnal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.