İkinci Şahan Gökbakar vakası! Şarkıcı Sıla'dan şikayetçi oldular

Şarkıcı Sıla Gencoğlu, bir süre önce Bodrum Bitez'de yeni bir eve taşınmıştı. Sıla, Marmaris’teki yazlığının önüne izinsiz iskele yaptıran Şahan Gökbakar gibi evinin çevresine müdahalede bulundu. Ünlü şarkıcı Bodrum’daki villasının etrafını 10 metre çitle çevirince önü kapanan otelin yetkilileri şikayetçi oldu.

Şarkıcı Sıla, görüntü vermemek için Bitez'deki evinin etrafını 10 metre yeşil çitle çevirince, villasının hemen yanında bulunan otelin odalarının önünü kapattı.

İkinci Şahan Gökbakar vakası! Şarkıcı Sıla'dan şikayetçi oldular

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Otel görevlileri şikayette bulundu ancak şarkıcının belediyede yetkililerle anlaşarak durumu örtbas ettiği iddia edildi.

Bu olayın bir benzerini geçtiğimiz aylarda Şahan Gökbakar yaşamış ve Marmaris'teki yazlığının önüne izinsiz iskele yaptırmıştı.

 

 

 

İkinci Şahan Gökbakar vakası! Şarkıcı Sıla'dan şikayetçi oldular ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Bodrum Sıla Gençoğlu bitez Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.