İkinci Onur Şener vakası! İstek parçası değişince dehşet saçtı...

Ankara'da istek parça nedeniyle öldürülen müzisyen Onur Şener, Türkiye'de geniş yankı bulurken benzer bir olay İstanbul'da yaşandı. İşte ikinci Onur Şener olayının detayları...

Müzisyen Onur Şener'in istek parça cinayetine kurban gitmesinin yankıları sürerken benzer bir olay da İstanbul Ataşehir'de yaşandı.

Geçen yıl Ekim ayında arkadaş grubuyla ünlü bir eğlence mekanına giden 20 yaşındaki A. G. istek parça çaldırdı. Bu sırada kendi istek parçası çalmakta olan ve G.'nin değiştirmesiyle çılgına dönen 25 yaşındaki M.Ö. arkadaşlarının bulunduğu masaya gelerek "neden şarkıyı değiştirdin" diye sordu.

ŞARKIMI NİYE DEĞİŞTİRDİN KAVGASINDA DEHŞET SAÇTI

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre kendisinin istek parçasının çaldığını bilmediğini belirten G. özür dilese de bu Ö.'yü sakinleştirmedi. Masaya Ö'nün de arkadaşı gelip "hayırdır bir sıkıntı mı var" şeklinde soru yöneltmesi ortamı iyice gerdi.

Bir sıkıntı olmadığı şeklinde yanıt alan karşı taraf, "bir sıkıntı olup olmayacağına biz karar veririz" diyerek öfke saçtı. İstek parçası değişen adam, parçayı değiştiren Güner'e hem yumruk hem de kafa attı. Garsonların ayırdığı 'istek parça' kavgasında olayı sakinleştirmek istedikçe darp edilen A. G.'nin burnu kırıldı.

 

"İSTEK PARÇASINI BİLMEDEN DEĞİŞTİRDİM, ÖZÜR DİLEDİM"

Hastanedeki tedavisinin ardından şikayetçi olan A.G. savcılıkta ifade verdi. 5-6 kişilik arkadaş grubuyla eğlenmeye gidip hastanede geceyi sonlandırdığını anlatan G., "Başka masada oturan kişiler istek parça yapmış. Ben onların istek parça yaptığını ve dinlediğini bilmeden şarkıyı değiştirdim. İstek parça yapan kişi masamıza gelip niye şarkıyı değiştirdiğimi sordu. Ben de şarkıyı onun istediğini bilmediğimi söyledim, hatta kendisinden özür diledim" dedi.

Sonrasında karşı tarafın kalabalık bir şekilde masalarına gelip hem kendisini hem de bir arkadaşını darp ettiğini ekledi.

 

4 YIL 6 AYA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma sonucunda iddianamesini hazırladı. Taraflar arasında istek parça nedeniyle tartışma çıktığını ve M.Ö'nün A. G'ye kafa atarak darp edip burnundaki kemiği kırdığını belirten savcılık "kasten yaralama" suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

İkinci Onur Şener vakası! İstek parçası değişince dehşet saçtı... ile ilgili etiketler İstanbul cinayet onur şener istek parça istek şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.