İkinci işinde yakalandı

Taksim’de ATM’ye para yatırmaya çalışan kadını bıçakla yaralayıp soymaya çalışan şüpheli, akşam saatlerinde bir döviz bürosunda gasp yapmaya kalkışınca yakayı ele verdi. Eli bıçaklı gaspçı güvenlik kameralarına yansıdı.

Taksim’de bir bankanın ATM’sine para yatırmaya çalışan kadının yanına gelen şüpheli, kadının elindeki paraları alarak kaçmak istedi. Paraları alamayan gaspçı, kendisine direnen kadını hafif şekilde yaraladı.Kendisine engel olmak isteyen vatandaşları da bıçakla tehdit eden gaspçı olay yerinden kaçtı. Yaşadığı olayın şokunu atlatan kadın, polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri görü şahitlerini dinleyerek, kadını polis aracına alarak polis merkezine götürdü.

Olay yerinden kaçarak kayıplara karışan gaspçı akşam saatlerinde bir döviz bürosuna giderek yine bıçakla gasp girişiminde bulundu. Bıçakla döviz bürosundaki vatandaşlara saldıran gaspçı, bir kişinin elindeki paraları alarak kaçtı.

GÜVEN TİMLERİ YAKALADI
Polis ekipleri, Taksim’de 4 saat arayla iki kez gasp girişiminde bulunan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.Kaçmaya çalışan şüpheli Güveni Timleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAKSİM’DEKİ GASP DEHŞETİ KAMERADA
Taksim’de 4 saat arayla iki kişiyi gasp eden şüphelinin akşam saatlerinde döviz bürosunda gerçekleştirdiği gasp güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaydedilen görüntülerde, şahsın döviz bürosunda bulunan 3 kişiye bıçak çektiği ve bir kişinin elindeki paraları alarak kaçtığı görülüyor.

İkinci işinde yakalandı ile ilgili etiketler Beyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.