İkinci el araba fiyatları ne zaman düşer?

2. el araba fiyatları ne zaman düşer sorusunun yanıtı merak ediliyor. Otomobil satın almayı düşünen vatandaşlar sıfır araçlarla birlikte ikinci el araba fiyatlarını araştırıyor. İşte detaylar...

2. el araba fiyatları ne zaman düşer sıfır araçların bulunmaması ve ikinci el fiyatlarının yükselmesi nedeniyle vatandaşlar gelecek müjdeli haberi bekliyor. İkinci el araç satışında yapılacak düzenleme ile fiyatların normale dönmesi bekleniyor. Peki, 2. el araba fiyatları ne zaman düşer? ÖTV indirimi olur mu? İşte detaylar...

İKİNCİ EL ARABA FİYATLARI NE ZAMAN DÜŞER?


Uzmanlar ikinci el araba fiyatlarında düşüşün bayramdan sonra olacağına işaret etmişti. Eylül ayı gibi gelmesi beklenen sıfır araçların piyasaya sürülmesinin ardından ikinci el araba fiyatlarının normale dönmesi bekleniyor.

İkinci el araba fiyatları ne zaman düşer?

DÜZENLEME GELİYOR

Getirilecek düzenleme ile ikinci el araç satış yetki belgesi olmadan yapılamayacak. İkinci el araç satışı yetki belgesi zorunluluğu ile araç satışı yapılan yerler, ödeme yöntemleri ve satış şartları konusunda da düzenleme getirilecek.

2. el araç yasası düzenlemesi ile ciddi cezaların uygulamaya sokulacağı düşünülüyor. İkinci el araç satışı yetki belgesi zorunluluğu ile ilgili düzenleme hayata geçirilmeden hemen önce ikinci el araç ticareti yapan yaklaşık 50 bin işletmenin yalnızca çok küçük bir kısmının yetki belgesi aldığı ortaya çıkarıldı.

2. el araç satış düzenlemesi ile ilgili detayların Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne gittiği belirtiliyor. 2. el araç satışı düzenleme uygulaması ile belgesiz şekilde araç satışı gerçekleştirenler için araç başına 5 bin TL'lik cezanın verileceği öngörülüyor.

İkinci el araba fiyatları ne zaman düşer? ile ilgili etiketler Otomobil ikinci el araba fiyatları ne zaman düşer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.