İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma 900 kg'lık bomba patlatıldı!

Kırım'da bulunan 2. Dünya Savaşı'ndan kalma 8 bomba kontrollü bir şekilde patlatıldı. Yaşanan gürültü ve duman kısa süreli paniğe sebep olurken, Acil Durumlar Bakanlığı, bölgenin giriş ve çıkışlarını kapattı. Bombanın 900 kg olduğu belirtilirken, eğer bulunmasaydı bir gün faciaya sebep olabileceği vurgulandı.

Rusya'nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım'da farklı noktalarda 8 bomba bulundu.

KONTROLLÜ ŞEKİLDE PATLATILDI

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ekipleri, halka zarar vermemesi için bombaların bulunduğu alanlarda giriş ve çıkışları kapattı.

Kamyonlara yüklenen bombalar boş bir alana götürülerek kontrollü bir şekilde patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bombalardan çıkan dumanlar metrelerce yüksekliğe ulaştı.

900 KG'LIK BOMBA FACİAYA SEBEP OLABİLİRDİ

Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kırım sakinleri tarafından fark edilen bombaların toplam 900 kilogram ağırlığında olduğu bildirildi.

Yaşanabilecek bir facianın önüne geçildiği, bölgede başka bombaların olup olmadığına yönelik ekiplerin araştırmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma 900 kg'lık bomba patlatıldı! ile ilgili etiketler Kırım bomba ikinci savaşı 900 kg patlatıldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.