İkinci bir 'Suna Varol' vakası! O hesabın sahibi firari FETÖ'cü çıktı! IP adresi yakayı ele verdi

FETÖ'cülerin bir algı operasyonu daha patladı... Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan "Uyandırma Servisi" isimli hesabın sahibi firari FETÖ'cü Ahmet Tepe çıktı. IP adresinden yakayı ele veren Tepe'nin algı dolu hesabı da ifşa oldu.

FETÖ'cü terör örgütünün oyunlarının bir yenisi daha deşifre oldu.  Atatürkçü görünümlü "Uyandırma Servisi" isimli hesabın sahibi FETÖ'cü Ahmet Tepe çıktı.

FİRARİ FETÖCÜ

Almanya'daki firari Tepe, örgütün Jandarma mahrem yapılanması içerisinde yer alıyor. Çeşitli suçlardan aranan Tepe'nin, @uyanhadi_ hesabında algı operasyonu ve provokasyon yaptığı ortaya çıktı. 

IP ADRESLERİ AYNI

1978 Ankara doğumlu olan FETÖ'nün mahrem imamı Ahmet Tepe'nin @uyanhadi_ kullanıcı adlı hesabı uyanhadi@prontonmail.com e posta adresi ile iltisaklı olarak kullandığı ortaya çıktı. 

uyanhadi@prontonmail.com e posta adresin 95.91.192.82 nolu Almanya IP adresinden erişim yapıldığı sağlanırken firari Ahmet Tepe'nin aynı IP adresi üzerinden e-Devlet sistemine erişim sağladığı ortaya çıktı. 

BU İLK ALGI OYUNU DEĞİL

Sosyal medyada "laik, Atatürkçü, muhalif kadın" görünümündeki "Suna Varol" isimli hesabın, 2010 yılında KPSS sorularını çalan firari FETÖ'cü Mehmet Hanefi Sözen olduğu tespit edilmişti.

 

İkinci bir 'Suna Varol' vakası! O hesabın sahibi firari FETÖ'cü çıktı! IP adresi yakayı ele verdi ile ilgili etiketler FETÖ Ahmet Tepe UYANDIRMA SERVİSİ firari FETÖ'cü Mehmet Hanefi Sözen SUNA VAROL
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.