İkinci bebeğini dünyaya getiren Sinem Kobal hastaneden taburcu oldu

2016 yılında evlendiği meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile ilk çocukları Lalin'i 2020'de kucağına alan 34 yaşındaki oyuncu Sinem Kobal dün ikinci bebeğini dünyaya getirdi. İkinci kez kız annesi olan Sinem Kobal bebeğine Leyla adını verdi. Doğumunu Taksim'de özel bir hastanede gerçekleştiren Sinem Kobal bugün taburcu oldu. İkinci kez anne - baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çift hastane çıkışı görüntülendi.

14 Mayıs 2016'da Cunda Adası'nda dünyaevine giren oyuncu çift Sinem Kobal (34) ile Kenan İmirzalıoğlu (47), 21 Ekim 2020'de ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamış ve kızları Lalin'i kucaklarına almışlardı. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift ikinci çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.


İKİNCİ KIZLARINA 'LEYLA' ADINI VERDİLER

Sinem Kobal ikinci doğumunu dün Taksim'de özel bir hastanede gerçekleştirdi. Bir gece hastanede kalan Sinem Kobal ve Leyla ismini verdiği kızı bugün hastaneden taburcu oldu. Çift birlikte kapının önünde kendilerini bekleyen muhabirleri kırmayıp röportaj verdi. İmirzalioglu, Leyla'nın kendisine benzedigini söyledi.


SİNEM KOBAL'DAN KENDİSİ VE BEBEĞİNİN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA


Sinem Kobal, hastane çıkışı yaptığı açıklamada sağlık durumu hakkında bilgi vererek, ''İyiyim çok şükür, bebek iyi, biz iyiyiz, Leyla'mız iyi. Ben biraz fazla kaldım hastanede çünkü orta kulak iltihabı oldum, doğum başladı. Doğum güzel geçti. Diğer doğumumda da aynı ekipleydim.'' dedi.

 

İkinci bebeğini dünyaya getiren Sinem Kobal hastaneden taburcu oldu ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.