İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan kötü haber

2017 yılında evlendiği meslektaşı Burak Özçivit ile ikinci bebek sevinci yaşayan Fahriye Evcen'den kötü haber geldi. 2019 yılında oğlu Karan'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan ve 3,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen'in ve oğlunun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

29 Haziran 2017'de meslektaşı Burak Özçivit ile nikah masasına oturan ve 2019 yılında oğlu Karan'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Fahriye Evcen ile oğlu Karan'dan kötü haber geldi. İkinci bebeğine 3.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen ve oğlu Karan, çıktıkları Bodrum tatili sırasında koronavirüse yakalandı.


İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan kötü haber


ANNE - OĞUL KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR

Karan'ın rahatsızlanması üzerine hastaneye giden Fahriye Evcen hem oğlunun hem de kendisinin koronavirüse yakalandığını öğrendi. 3 yaşındaki oğlu Karan koronavirüse yakalanmasının ardından Bodrum Amerikan Hastanesi’ne başvuran ve kendisi de test yaptıran Evcen’in de sonucu pozitif çıktı.

Anne-oğulun evlerinde tedavi gördüğü, Burak Özçivit’in de test yaptıracağı öğrenildi.

 

İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan kötü haber ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit Karan Özçivit
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.