İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe Özil'den karnı burnunda pozlar

6 Haziran 2019'da nikah masasına oturan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil (33) ile 2014 Türkiye Güzeli ve oyuncu Amine Gülşe'den (28) ikinci bebek müjdesi gelmişti. İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe, çıktığı Kapadokya tatilinden karnı burnunda pozlarını Instagram hesabından yayınladı.

Tescilli güzel Amine Gülşe ile futbolcu Mesut Özil 2019'da evlenmiş, çift, 30 Mart 2020'de kızları Eda'yı kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Çiftin ikinci bebeklerini bekledikleri ve Amine Gülşe'nin 3 aylık hamile olduğu öğrenilmişti. Şimdilerde 5,5 aylık hamile olan Amine Gülşe, gittiği Kapadoya tatilinden karelerini Instagram hesabından yayınladı. Amine Gülşe'nin belirginleşen karnı dikkat çekti.


İŞ TATİLİNE ÇIKTI

Amine Gülşe, geçtiğimiz aylarda farklı bir sektöre adım atıp mimarlık şirketi kurmuştu. Ekranlara dönmeyi planlamayan ve ev dekorasyonu üzerine yoğunlaşan 6 aylık hamile olan Gülşe, ilk işini Kapadokya'da kaptı. Ailesiyle birlikte mayıs ayında Almanya'ya giden Gülşe, ortağı Didar Cansel Rızvanoğlu ile birlikte Kapadokya'ya gitti. İş seyahatinde kendisine eşi Mesut Özil yerine erkek kardeşi Şahan Gülşe eşlik ediyor.

 İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe Özil'den karnı burnunda pozlar


Amine Gülşe, daha önce yaptığı açıklamada kızına kardeş düşündüklerini belirterek "5 çocuk sözümüz var" demişti. Yeni bir televizyon projesinde olmayacağını belirten Gülşe, "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun" demişti.

İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe Özil'den karnı burnunda pozlar - Resim : 2

 

İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe Özil'den karnı burnunda pozlar ile ilgili etiketler Amine Gülşe Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.