İkimizin Sırrı 9. bölüm fragmanı ön izleme!

İkimizin Sırrı 9. bölüm fragmanı izle! İkimizin Sırrı 9. bölüm fragmanı takipçiler merak ediliyor. 26 Eylül Pazar akşamı dizinin son bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Peki, İkimizin Sırrı 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkimizin Sırrı 9. bölüm fragmanı izle takipçiler tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Leyla Feray’ın rol aldığı İkimizin Sırrı 9. yeni bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, İkimizin Sırrı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İKİMİZİN SIRRI 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karakolda yaşananlardan sonra herkesin gözü Neva'ya çevrilmiştir. Kasım, Neva'nın restorandan gönderilmesini ister. Ece ise Neva hakkında her şeyi öğrenmek için harekete geçer. Alp, Korhan'ı tamamen bitirmeye karar verir, fakat tam en büyük hamlesini yapacakken hiç beklemediği gerçeklerle sarsılır.

İkimizin Sırrı 9. bölüm fragmanı ön izleme!

Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Alp tüm ailesiyle tek tek yüzleşmeye karar verir. Diğer yandan herkes Seylan'ı gazetecilere ifşa edenin kim olduğunu merak etmektedir. Dost ile düşman birbirine karışınca olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Bütün bu karmaşa ise Alp ve Neva'nın gittikçe birbirine bağlanmasına neden olacaktır.

İkimizin Sırrı 9. bölüm fragmanı ön izleme! ile ilgili etiketler ikimizin sırrı yeni bölüm fragmanı ikimizin sırrı 9. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.