İki ünlü profesör Twitter'da birbirine girdi 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve ekonomist yazar Prof. Dr. Mehmet Hasan Eken Twitter'dan birbirine girdi. Demirtaş, Eken'in her gün paylaşım yaparak kendisini hedef aldığını iddia etti. Eken ise "Dünya senin etrafında mı dönüyor? İşine bak ve haddini bil!" dedi.

Ekonomist yazar Prof. Dr. Mehmet Hasan Eken, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda "Dışarıda parlatılarak ülkemize gönderilen ambalajı parlak ama içi boş kişiler kadar ülkemize zarar veren olmamıştır. Neden mi? Her türlü kullanıma müsaitler." ifadesini kullandı.

"SİZ ÖZGÜR HOCANIN MAKALESİNE ATANAMAZSINIZ"

Eken'in paylaşımına yanıt veren bir takipçisi ise Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı kastederek "Hocam Özgür hocaya sizce de haksızlık etmiyor musunuz? Akademik CV lerinizi karşılaştırınca. Aklıma şu geliyor. Siz bir A sınıfı dergiye makale gönderseniz. Dergi tarafından Özgür hoca sizin makalenize hakem olarak atanabilir. Siz Özgür hocanın makalesine atanamazsınız görünüyor" dedi.

"BAKIN İŞİNİZE ARTIK HADİ"

Takipçisine "Diyorsun. Canımsın" şeklinde yanıt veren Eken'e cevap ise Demirtaş'tan geldi.

"Atanamazsın Mehmet. Söylediğim Akademik dergilerde yayın yapmayana orada hakemlik yaptırmazlar. Benim 9 adet A seviyesinde yayınım var. Toplamda 300’e yakın hakemliğim var. 40’dan fazlası A seviyesinde. Lütfen artık konuyu kapatın Mehmet Bey." diyen Demirtaş, her gün Twitter'a girdiğinde Eken'in kendisine yönelik tweetleri ile karşılaştığını ifade ederek "Bakın işinize artık hadi."  diye konuştu.

"İŞİNE BAK VE HADDİNİ BİL!"

Demirtaş'ın bu sözleri karşısında oldukça sinirkenen Eken,  "Bana bak Özgür, yönlendirdiğin trollerinin performansları seni tatmin etmedi galiba. Kendin geldin. Benim yayınlarımın zekatı bile sana onlarca yıl yeter. Haddini bil ve saygılı ol." paylaşımında bulundu. 

Eken, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dünya senin etrafında mı dönüyor? İşine bak ve haddini bil! Seni engelliyorum."

İki ünlü profesör Twitter'da birbirine girdi  ile ilgili etiketler Twitter özgür demirtaş Hasan Eken
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.