"İki-üç yıl daha oynayabileceğini düşünüyorum!"

Medipol Başakşehir'de forma giyen dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Robinho hakkında ülkesinden gündeme bomba gibi düşen bir transfer açıklaması geldi.

Brezilya'nın Santos kulübünün başkanı, Medipol Başakşehir forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Robinho'yu transfer etmek istediklerini resmen doğruladı. Santos altyapısında yetişen 35 yaşındaki yıldız futbolcu daha önce Real Madrid, Manchester City ve Milan gibi dev kulüplerin formalarını da giymişti.

Kulübün başkanı Jose Carlos Peres, Energia FM adlı radyo kanalına yaptığı açıklamada "Robinho'yla ilgilendiğimiz doğru. Kendisi harika bir oyuncu ve liderlik vasfına sahip. Eğer şartlar uygun olursa onu kadromuza katacağız. Kendisini transfer etmemiz gerektiği yönünde birkaç mesaj aldık. Robinho, Santos'un çocuğu ve onun buraya dönmesine engel olmayız. Onun iki-üç yıl daha oynayabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"İki-üç yıl daha oynayabileceğini düşünüyorum!" ile ilgili etiketler Brezilya Başakşehir Real Madrid santos Robinho
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.