İki terörist havadan vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK’lı teröristin hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Türk ordusunun Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları tüm hızıyla devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı son olarak, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK’lı teröristin, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatı'nın koordineli çalışması sonucu düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB'nin ssyal medyadan yayınladığı mesaj şöyle: "Teröre ve teröriste geçit yok! Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Millî İstihbarat Teşkilatımızın koordineli çalışması sonucu düzenlenen hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi."

 

İki terörist havadan vuruldu ile ilgili etiketler pençe yıldırım pençe şimşek hava harekatı savunma bakanlığı msb

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.