İki şehidimizin baba ocaklarına ateş düştü

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit düşen Cihat Şahin’in Elazığ’daki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehidin baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Saldırı sonucu şehit olan Fatih Doğan’ın, Adıyaman’daki baba evine de kahreden haber ulaştı.

Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi'nde zırhlı araca terör örgütü tarafından düzenlenen füzeli saldırı sonucunda Özel Harekat Polisi Cihat Şahin şehit düşerken, 1'i ağır 3 polis yaralandı.

İki şehidimizin baba ocaklarına ateş düştü

ŞEHADET HABERİ SAĞLIK EKİPLERİ EŞLİĞİNDE VERİLDİ

Şahin’in acı haberi, Elazığ’ın Kırklar Mahallesi Ögün Sokak'ta ikamet eden ailesine yetkililer tarafından sağlık ekiplerinin eşliğinde verildi. Acı haberin verilmesinin ardından şehidin baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

İKİ ÇOCUK BABASIYDI

Terör saldırısında şehit olan 34 yaşındaki Özel Harekat Polisi Cihat Şahin'in evli ve 3 ile 7 yaşlarında iki çocuğunun olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da, "Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi Azez'de zırhlı araca PKK/PYD terör örgütü tarafından Tel Rıfat Bölgesi'nden güdümlü füze ile yapılan saldırı sonucunda; Suriye Görev Gücünde görevli 1 özel harekat polisimiz şehit olmuş, 1'i ağır olmak üzere 3 özel harekat polisimiz yaralanmıştır. Şehidimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

İki şehidimizin baba ocaklarına ateş düştü - Resim : 2

BİR ATEŞ DE ADIYAMAN'A DÜŞTÜ

Suriye'de terör örgütü tarafından güdümlü füze ile gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan Fatih Doğan’ın (27), Adıyaman’daki baba evine acı haber ulaştı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken Fırat Kalkanı bölgesinde görevlendirilen şehidin acı haberi, Adıyaman merkezde Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan Mehmet ve Emine Doğan çiftine askeri yetkililer tarafından verildi. Fatih Doğan'ın acı haberini alan aile, cenazenin bulunduğu Gaziantep'e hareket etti. 2 kız ve 1 erkek kardeşi bulunan şehit Doğan'ın 1 yıl önce evlendiği öğrenildi.

Şehit olan Fatih Doğan ve Cihat Şahin’in cenazesi bu sabah saat 10.00’da Gaziantep’te düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderilecek.

 

İki şehidimizin baba ocaklarına ateş düştü ile ilgili etiketler Suriye Şehit Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi Cihat Şahin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.