İki sağlıkçı Kovid-19 nedeniyle vefat etti

İlk vakanın görüldüğü 11 Mart 2020'den bu yana 6 bin 999 vatandaşımızı koronavirüs nedeniyle kaybettik. Vefat edenler arasında doktorundan hemşiresine, eczacısından teknisyenine kadar çok sayıda sağlık çalışanı da bulunuyor. Gün geçmiyor ki sağlık sektöründe bir kayıp daha yaşanmasın. Türk Tabipler Birliği son 24 saatte iki sağlık çalışanının daha Kovid-19 nedeniyle vefat ettiğini duyurdu.

Türk Tabipler Birliği (TTB) sosyal medya hesabından, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Semt Polikliniği görev yapan sağlık memuru Abdüllatif Sancar ile Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli teknisyen Faik Çelebi'nin, Kovid 19 nedeniyle vefat ettiğini açıkladı.

TTB'den her iki sağlıkçı için ayrı ayrı yapılan paylaşımlar şöyle: 

"Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan teknisyen Faik Çelebi Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti. Sağlık bir ekip işidir. Eksiliyoruz. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz."

İki sağlıkçı Kovid-19 nedeniyle vefat etti

 "Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Semt Polikliniği’nde görev yapan sağlık memuru Abdüllatif Sancar Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti. Sağlık bir ekip işidir. Eksiliyoruz. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz."

 İki sağlıkçı Kovid-19 nedeniyle vefat etti - Resim : 2

İki sağlıkçı Kovid-19 nedeniyle vefat etti ile ilgili etiketler Trabzon Şanlıurfa türk tabipler birliği Abdüllatif Sancar Faik Çelebi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.