İki sabinin ölümünde bile PKK'ya tepki veremedi!

Türkiye Komünist Partisi'nin Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Maçoğlu, PKK'lı teröristler tarafından yerleştirilip infilak ettirilen EYP'nin patlaması sonucu hayatlarını kaybeden 8 yaşındaki Ayaz Güloğlu ve 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu'nun ölümlerinin ardından öyle bir tweet attı ki sosyal medyadan tepki yağdı. Maçoğlu mesajında 2 çocuğun ölümünü sıradan bir 'patlama'ya bağladı.

Tunceli'nin Türkiye Kominist Partili başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu önceki gün Ovacık'ta teröristlerin döşediği EYP'nin infilak ettirilmesi sonucu ölen 8 ve 4 yaşlarındaki iki çocukla ilgili bugün sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu.

"Dersim’in Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç Köyü kırsalında meydana gelen patlamada 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu adlı çocuklarımız yaşamını yitirmiştir.
Ailesi başta olmak üzere tüm Dersim halkının başı sağolsun..."

İki sabinin ölümünde bile PKK'ya tepki veremedi!

Ancak Maçoğlu'nun mesajında iki sabinin ölümüne sebep olan PKK'dan ve teröristlerden hiç bahsetmemesi, sadece 'meydana gelen patlama' diyerek olayı sıradan bir ölüme indirgemesi büyük tepki çekti. 

Sosyal medyada aralarında gazetesi Nedim Şener'in de olduğu birçok kişi Maçoğlu'na tepki gösterirken Tunceli Belediye Başkanını terörü meşru göstermekle suçladılar.

İki sabinin ölümünde bile PKK'ya tepki veremedi! - Resim : 2

İki sabinin ölümünde bile PKK'ya tepki veremedi! - Resim : 3

İki sabinin ölümünde bile PKK'ya tepki veremedi! - Resim : 4

İki sabinin ölümünde bile PKK'ya tepki veremedi! ile ilgili etiketler Tunceli Fatih Mehmet Maçoğlu Nedim Şener EYP
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.