İki Rus paraşütçü asker düşerek feci şekilde can verdi!

Rusya Savunma Bakanlığı, Belarus ve Rus askerleri arasında yapılan ortak hava tatbikatında paraşütleri rüzgara kapılan sözleşmeli 2 Rus paraşütçü askerin düşerek hayatını kaybettiğini duyurdu.

Belarus ve Rusya tarafından Belarus'un Polonya sınırına yakınındaki Grodno bölgesinde düzenlenen ortak hava tatbikatında, rüzgara kapılan 2 paraşütçü Rus askeri yere düşerek hayatını kaybetti.

DÜŞEN ASKERLERİN ARKASINDAN ATLAYARAK PARAŞÜT VERMEYİ DENEDİ

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, havadan atlayış yapan sözleşmeli 2 paraşütçü Rus askerinin rüzgar nedeniyle paraşütlerinin savrulduğu ve yere düşmeye başladığı, bu sırada başka bir Rus askerinin atlayış yaparak düşen askerlere yedek paraşüt ulaştırmaya çalışsa da başarılı olamadığı kaydedildi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN DÜŞEREK CAN VERDİLER

Yere düşen askerlerin ise hastaneye kaldırıldığını, fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirten Bakanlık, "Yere yakın mesafede esen rüzgar nedeniyle yüksek eğitimli 2 sözleşmeli asker paraşütleri savrularak düştü. Doktorların tüm çabalarına rağmen 2 asker aldıkların yaralar nedeniyle hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Yaşanan olayın ardından Rus askeri savcılığı ise, Rus askerlerinin ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

İki Rus paraşütçü asker düşerek feci şekilde can verdi! ile ilgili etiketler Belarus Rusya paraşütçü düştü öldü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.