İki öfkeli kadın sürücüyle karşı karşıya kalan Kenan İmirzalıoğlu, neye uğradığını şaşırdı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de bir et restoranının çıkışında görüntülendi. İmirzalıoğlu, restoran çıkışında iki öfkeli kadın sürücüyle karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Etiler’de bir et restoranı çıkışı kameramıza takıldı. Mekandan oldukça keyifli çıkan ünlü oyuncu, bir anda karşısında iki öfkeli kadın sürücüyü görünce neye uğradığını şaşırdı.

ARABASI MEKANIN ÖNÜNE PARK EDİLİNCE TEPKİ GÖRDÜ

Şoförünün arabayı mekânın önüne park etmesi yüzünden zor durumda kalan İmirzalıoğlu, kendisine hesap soran kadını sakinleştirmeye çalıştı. Diğer öfkeli sürücü ise İmirzalıoğlu’na çıkışmaya devam etti. İki kadının birden hışmına uğrayan ünlü oyuncu tartışmanın büyümesini istemediği için hızla restoranın önünden uzaklaştı.

İki öfkeli kadın sürücüyle karşı karşıya kalan Kenan İmirzalıoğlu, neye uğradığını şaşırdı!

 

 

İki öfkeli kadın sürücüyle karşı karşıya kalan Kenan İmirzalıoğlu, neye uğradığını şaşırdı! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Etiler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.