İki metro aracı Bayrampaşa'da aynı anda neden durdu?

Kirazlı-Yenikapı seferini yapan metro ve Yenikapı-Havalimanı seferini yapan ve İBB'nin kontrolünde olan iki metro aracı, şüpheli bir şekilde Bayrampaşa durağına gelince arızalandığı gerekçesiyle yolcuları boşalttı. İki ayrı seferi olan metro araçlarının, Bayrampaşa'da hükümeti protesto gösterisi için, kasıtlı arızalandığı iddiası ile durdurulduğu İddia edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul'da toplu ulaşımda yaşanan arızalara, otobüs ve metrobüslerden sonra metro arızaları da eklendi.

İKİ AYRI SEFERİN METRO ARACI BAYRAMPAŞA'DA ARIZALANDI!

Bayrampaşa'da aynı anda arızalanan iki ayrı yöndeki metro seferinin, kasıtlı olarak arızalandığı iddia edildi.

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, Kirazlı-Yenikapı seferini yapan metro ve yine Yenikapı-Havalimanı seferini yapan iki metro aracı, şüpheli bir şekilde Bayrampaşa durağına gelince arızalandığı gerekçesiyle yolcuları boşalttı. İki metronun 5 dakika sonra geri dönmesi ise tepkiyle karşılandı. İki metro yolcusunun, Bayrampaşa'da yapılacak bir gösteri için aynı anda durdurulduğu öne sürüldü.

İki metro aracı Bayrampaşa'da aynı anda neden durdu?

YOLCULAR NE OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kontrolünde olan metro araçlarında bulunan yüzlerce yolcu, saat 18.50 sıralarında arızalandığı söylenen metro araçlarından çıkarken ne olduğunu anlamaya çalıştı. Yolcular bir yandan cep telefonları ile yakınlarını ararken, diğer yandan da güvenlik görevlilerine sorular sormaya başladı. Yolcuların yoğun talebi üzerine,iki metro aracının arızalandığı ve depodan yeni araçlar geleceği anons edildi.

İki metro aracı Bayrampaşa'da aynı anda neden durdu? - Resim : 2

ARIZALANDIĞI İDDİA EDİLEN İKİ METRO 5 DAKİKA SONRA GERİ DÖNDÜ

İki ayrı seferi olan metro araçlarının, Bayrampaşa'da aynı anda arızalanlandığı gerekçesi ile yolcuları boşaltması ,vatandaşlar arasında şüpheyle karşılandı. İki ayrı metro aracının yolcuları boşalttıktan 5 dakika sonra, geldikleri yönler olan Kirazlı ve Yenikapı'ya geri dönmeleri de, yolcular arasında şüpheyle karşılandı. İki ayrı metro aracından çıkan yolcuların, tam 40 dakika sonra gelen metrolara bindikleri öğrenildi.

İki metro aracı Bayrampaşa'da aynı anda neden durdu? - Resim : 3

HÜKÜMETİ PROTESTO GÖSTERİSİ İÇİN KASITLI DURDURULDUĞU İDDİA EDİLDİ

Öte yandan, hiçbir açıklama yapılmadan, Bayrampaşa durağında arızalandığı ifade edilen metro araçlarının,hükümeti protesto gösterisi için, kasıtlı olarak durdurulduğu İddia edildi. SuperHaber'e ulaşan bilgilere göre, aynı saatlerde Bayrampaşa'da bir grup gösterici toplandı.

İki metro aracı Bayrampaşa'da aynı anda neden durdu? ile ilgili etiketler İstanbul İBB Bayrampaşa metro arıza yenikapı metrosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.