İki kez eşinin kapısına dayanan genç ölü bulundu

İzmir'de eşiyle barışmak için iki kez intihar girişiminde bulunan Oğuzhan K. evinde ölü bulundu. Oğuzhan K.'nın evinde yapılan araştırmada bir çok yerde intihar mektupları bulundu.

İzmir'in Çiğli ilçesinde yaşayan Oğuzhan K.'dan bir süredir haber alamayan yakınları, polisi aradı. Çilingir yardımı ile Oğuzhan K.'nın evine giren polis şahsı hareketsiz şekilde yatarken evin yatak odasında buldu

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede Oğuzhan K.'nın intihar ettiği tespit edildi.

İki kez eşinin kapısına dayanan genç ölü bulundu

İKİ KEZ GİRİŞİMDE BULUNDU

Oğuzhan K, 12 Ocak Salı günü saat 21.45 sıralarında, boşandığı eski eşinin evine gitti. Eski eş barışma isteğini kabul etmeyip, kapıyı açmadı. Oğuzhan K.'nın ısrarlı tavırları nedeniyle genç kadın durumu Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) üzerinden polise bildirdi.

Polis ekiplerinin geldiğini fark eden Oğuzhan K., evin önündeki otomobiline bindi. Daha sonra Oğuzhan K., otomobilinde gaz kullanarak intihar etmeye kalktı. İkna olmayan Oğuzhan K., itfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesi ile otomobilinin camı kırılarak çıkartıldı.

Oğuzhan K., olaydan iki gün önce de aynı şekilde otomobilinde intihar girişiminde bulunmuş ancak ikna edilerek vazgeçirilmişti. (DHA)

İki kez eşinin kapısına dayanan genç ölü bulundu ile ilgili etiketler İzmir polis İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.