İki ilden acı haberler geldi: Trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti

İki ilde meydana gelen trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti. Kars'ta TIR ile çarpışan otomobilde 4 kişi hayatını kaybetti. Malatya'da meydana gelen kazada ise 5 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde otomobil ile TIR çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Malatya'da da TIR ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Uğur Güngör idaresindeki 63 AAB 271 plakalı TIR, Kars- Erzurum kara yolu Keklik Deresi mevkisinde, Recep Sarı'nın kullandığı 48 U 8362 plakalı otomobille çarpıştı.

İki ilden acı haberler geldi: Trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Sarı ile aynı araçtaki Nuh Aslan ve İsmail Temel'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobilde sıkışan Adem Çelik ise ekiplerin çalışmasıyla çıkarıldı. Çelik ile yaralanan TIR sürücüsü Güngör, Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çelik, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İki ilden acı haberler geldi: Trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

Jandarma ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, yoldan savrulan otomobil ile TIR çekici vasıtasıyla kaldırıldı.

MALATYA'DAKİ KAZADA 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Malatya'da, TIR ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Malatya-Kayseri kara yolunda meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen TIR ile hafif ticari araç Muratlı Mahallesi yakınlarında bilinmeyen nedenle kafa kafaya çarpıştı.

İki ilden acı haberler geldi: Trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti - Resim : 3

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede araçta bulunan 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralanın 1 kişi ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

İki ilden acı haberler geldi: Trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti - Resim : 4

İki ilden acı haberler geldi: Trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Malatya Kars Trafik kazası can kaybı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.