İki grup birbirine girdi, sokak savaş alanına döndü

Avcılar’da silah ve sopalarla birbirlerine saldıran iki grup arasında yaşanan kavga, kameralara yansıdı. Olay yerine gelen polis, kavgayı güçlükle ayırırken, uzun namlulu silahla vurulan bir kişi ağır yaralandı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle gruplar birbirleriyle kavgaya tutuştu. Kavgada bir şahıs elindeki silahla havaya defalarca kez ateş açtı.

Çevredeki vatandaşların kavgayı ayırmaya çalıştığı esnada, Necat S. elindeki uzun namlulu silahla, Kemal Ö.’ye ateş etti. Kemal Ö., omzundan vurularak yere düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücuduna kurşunun isabet etmesiyle ağır yaralanan Kemal Ö., sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

İki grup birbirine girdi, sokak savaş alanına döndü

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Polis ekipleri, kavgaya taraf olan grupların dağılması için biber gazı kullandı. Biber gazı, kavga eden iki grubun dağılmasında etkili olmayınca, polis, havaya ateş açarak tarafları ayırmaya çalıştı.

Omzundan yaralanarak hastaneye kaldırılan Kemal Ö.’nün yakınları sinir krizi geçirdi
Kemal Ö.’nün hayati tehlikesinin devam ettiğini öğrenen yakınları, olayın yaşandığı dükkanın önüne gelerek, sinir krizi geçirdi. Kemal Ö.’nün yakınları burada silahla yaralayan Necat S.’nin dükkanına, taş ve sopalarla saldırdı. Hastaneye kaldırılan Kemal Ö.’nün hayati tehlikesi devam ederken, ekiplerin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İHA

İki grup birbirine girdi, sokak savaş alanına döndü ile ilgili etiketler Avcılar silahlı kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.