İki eski dost bir araya geliyor! İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil İbo Show'da buluşuyor...

9 yıl aradan sonra tekrar ekranlara dönen efsane program İbo Show'da bu hafta, İbrahim Tatlıses'in sürpriz konuğu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil oluyor.

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradıktan 9 sene sonra yeniden başladığı İbo Show programında birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. İbo Show'un 3. bölümünde, İbrahim Tatlıses'in sürpriz konuğu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil oluyor.

İki eski dost bir araya geliyor! İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil İbo Show'da buluşuyor...

ÇEKİMLER MEHMET ALİ ERBİL'İN EVİNDE YAPILDI

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve evinde tedavisine devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in ziyaretine giden İbrahim Tatlıses, eski dostu ile program çekimlerini burada gerçekleştirdi.

İki eski dost bir araya geliyor! İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil İbo Show'da buluşuyor... - Resim : 2

Ünlü ikilinin birlikte yer aldığı kareyi ise Erbil'in yakın dostları Tolga Yüce ve Ercan Avşar paylaştı.

İki eski dost bir araya geliyor! İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil İbo Show'da buluşuyor... - Resim : 3

Dokuz yıl aradan sonra Star TV'de ekrana dönen İbrahim Tatlıses'in İbo Show programı, 28 Kasım Cumartesi günü 3. bölümüyle ekrana gelecek.

İki eski dost bir araya geliyor! İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil İbo Show'da buluşuyor... ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Mehmet Ali Erbil ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.