İki eğitimciden üzücü haber! Birisi vefat etti, diğerinin durumu ağır...

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde uzun süre öğretim üyesi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapan eski gazeteci Prof. Dr. İsmail Kaya dün vefat etti. Bir başka eğitimci Yusuf Demirci ise geçirdiği görülmez kaza sonucu yoğun bakımda tedavi altına alındı.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde uzun süre öğretim üyesi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapan eski gazeteci Prof. Dr. İsmail Kaya dün vefat etti. Üniversitede çok sevilen Prof. Dr İsmail Kaya, Türkiye’nin en uzman pazarlama bilimi otoritelerinden gösteriliyordu. Yaş durumundan 2013 yılında emekli olan Kaya, geçirdiği kalp ameliyatının ardından oluşan enfeksiyon nedeni ile üç aydır hastanede tedavi görüyordu. Prof. Dr. Kaya'nın cenazesi bugün toprağa veridi.

ÖĞRETMEN YUSUF DEMİRCİ KOMADA!
Öte yandan bir başka eğitim görevlisi olan Erzurum Anadolu İmam Hatip lisesi öğretmenlerinden Yusuf Demirci'nin gittiği Oltu’da görünmez bir kaza sonucu ciddi şekilde yaralandığı öğrenildi.

RÜZGARDAN KOPAN BACA BAŞINA DÜŞTÜ!
Alışveriş yapmak için markete giden 54 yaşındaki Yusuf Demirci, dışarı çıktığı sırada şiddetli esen rüzgar, bir binanın çatısındaki bacayı kopararak savurdu. Bacanın parçası Demirci’nin başına çarptı. 

Ne olduğunu anlayamadan, kanlar içinde yere yığılan Demirci'ye ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Daha sonra gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demirci, buradaki müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edilerek Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanesinde tedavi altına alındı. Demircinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

İki eğitimciden üzücü haber! Birisi vefat etti, diğerinin durumu ağır... ile ilgili etiketler hoca vefat kaza mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.