İki efsane, Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural yayın hayatına başlayacak programlarını tanıttılar

Türk futbolunun efsane isimleri Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural ENDEX SPOR YouTube kanalında bir araya gelecek. İkili her hafta spor gündemini tartışacak. Tanıtım çekimlerinde kamera karşısına geçen Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural ilk defa bir dijital projede yan yana geldiklerini ve yayının başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

MİM MEDYA bünyesinde Temmuz ayında yayın hayatına başlayacak olan ENDEX SPOR isimli Youtube spor kanalında Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural, ortak programın yanı sıra farklı programlarla da izleyicilerin karşısında çıkacak.

İLK DEFA BİR PROJEDE YAN YANA GELİYORLAR

 

Endex Spor’un tanıtım çekimlerinde kamera karşısına geçen Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural ilk defa bir dijital projede yan yana geldiklerini ve yayının başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

''YILMAZ VURAL HOCAM'LA MÜTHİŞ BİR İKİLİ OLACAĞIZ''

Youtube kanallarının özgürlüğüne vurgu yapan Erman Toroğlu, “ Ben görev yaptığım özel televizyonlarda da özgürdüm. Ancak bu özgürlük işten kovulmamla sonuçlandı. A Spor’da yayınlarıma müdahale edilmedi ve oradan memnunum. Ancak bana burası daha da özgür bir platform burada her şey serbest denilince EndexSpor’da olmaya karar verdim. Bununla birlikte Yılmaz Vural hocamla müthiş bir ikili olacağımıza inanıyorum” dedi.

''HEDEFİMİZ TÜRK FUTBOLUNU HAK ETTİĞİ NOKTAYA GELMESİDİR''

EndexSpor’da Erman Toroğlu ile aynı programı paylaşmanın heyecan uyandırdığını söyleyen ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ise, programın tanıtım çekimlerinin bile büyük ses getireceğini söyledi. Yılmaz Vural, “Bizim amacımız kimseye cephe almak değil. Çok safiyane bir niyetimiz var. Hedefimiz Türk futbolunun hak ettiği noktaya gelmesidir. Endex Spor çok güzel bir projeyle bize geldi. Heyecan uyandıran bir proje. Bu ekipte yer almak çok keyifli ve etkili olacak” diye konuştu.

''ERMAN VE YILMAZ HOCALARIMIZIN ÇOK DEĞERLİ KATKILARIYLA KURULMA SÜRECİMİZ BAŞLADI''

Bünyesinde Endeks24.com ekonomi sitesinin ardından Endex Spor Youtube kanalını kuran MİM MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Adil Yıldız ise” iş ortağım Yapımcı Halit Ziya Alptekin ile uzun zamanadır bu proje üzerinde çalışıyorduk. Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural hocalarımızın çok değerli katkılarının ardından kanalın kurulma süreci başladı. Temmuz ayında yayına başlayacak olmanın büyük heyecanını yaşıyoruz. 360 derece hizmet veren Mim Medya bünyesinde yayına girecek olan spor kanalımız bu alanda amiral gemisi olma özelliğini taşıyacak. Hedefimiz çok büyük.” Dedi.

VİTRİNHABER

İki efsane, Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural yayın hayatına başlayacak programlarını tanıttılar ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Yılmaz Vural YouTube ENDEX SPOR proğram sunuculuk
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.