İki doktor daha korona kurbanı!

Sağlık çalışanları iki meslektaşlarını daha Kovid-19'a kurban verdiler. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin duayen isimlerinden Prof. Dr. Erol Turaçlı ile Elazığ'da görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Nevzat Açık, koronavirüs nedeniyle vefat ettiler. Turaçlı ve Açık'ın vefatını Türk Tabipleri Birliği sosyal medyadan duyurdu.

Türk Tabipleri Birliği, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzun yıllar çalışan Emekli Prof. Dr. Erol Turaçlı'nın koronavirüs sebebi ile vefat ettiği duyurdu. 

TTB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin duayen akademisyenlerinden Emekli Prof. Dr. Erol Turaçlı’yı COVID-19 nedeniyle yitirdik. Ailesine ve sağlık camiasına baş sağlığı dileriz” denildi.

İki doktor daha korona kurbanı!

TTB, bir başka paylaşımında ise Elazığ'da Üroloji Uzmanı olarak görev yapan 67 yaşındaki Dr. Nevzat Açık'ın Kovid-19 nedeniyle vefat ettiği bildirdi. 

Birliğin Twitter hesabından yapılan duyuruda, “Bir arkadaşımızı daha kaybettik. Elazığ’da görev yapan meslektaşımız Üroloji Uzmanı Dr. Nevzat Açık bu akşam COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Ailesinin ve tüm sağlık camiasının başı sağ olsun” denildi.

İki doktor daha korona kurbanı! - Resim : 2

İki doktor daha korona kurbanı! ile ilgili etiketler TTB Dr. Nevzat Açık kovid-19 Prof. Dr. Erol Turaçlı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.